Om Gosh Et Cetera

Startet i 1997
ETC ble grunnlagt av Fredrik Vedvik i 1997. Fredrik hadde alltid vært glad i klistremerker, og helt siden han var liten samlet han på «stickers» i alle strl og fasonger. Ingenting var så gøy som når lastebilen med fyringsolje kom på 80-tallet. Sjåføren i Texacolastebilen hadde alltid med seg klistremerker, og Fredrik løp etter for å få sine merker. Fra starten i 1997 vokste vi sakte men sikkert – og flere nye ansatte kom til. Det har ikke vært mål om å bli største mulig, og etter 10 år var det 8 ansatte – som det fortsatt i dag over 20 år senere.

Med målsetting om å «gjøre hverdagen enklere for våre kunder» har listen over produkter vi produserer og leverer etterhvert blitt utrolig lang. Vi designer og produserer alt fra enkle produkter som visittkort, brosjyrer og klær med trykk, til bildekor, store fasadeskilt og reklameseil. I tillegg har vi et stort sortiment av gave- og profileringsartikler.

Løfte til kunden

Vårt løfte til deg som kunde er at vi skal yte best mulig service. Vi skal gjøre det enkelt for deg å være kunde samt bidra til økt salg av dine varer og tjenester.