Om oss

Et Cetera Profil AS
Kilengaten 5
3117 Tønsberg

Tel: 9533 6000
Epost: post@etc.no

I over 20 år har vi hatt målsetting om å «gjøre hverdagen enklere for våre kunder» og listen over produkter vi produserer og leverer etterhvert blitt utrolig lang. Vi designer og produserer alt fra enkle produkter som visittkort, brosjyrer og klær med trykk, til bildekor, store fasadeskilt og reklameseil. Vi er i tillegg en totalleverandør av profileringsartikler, firmagaver, profil- og arbeidsklær.

Vi er medlem i GOSH - landets største profilkjede.

Etablert i 1997

ETC ble grunnlagt av Fredrik Vedvik i 1997. Fredrik hadde alltid vært glad i klistremerker, og helt siden han var liten samlet han på «stickers» i alle størrelser og fasonger. Ingenting var så gøy som når lastebilen med fyringsolje kom på 80-tallet. Sjåføren i Texacolastebilen hadde alltid med seg klistremerker, og Fredrik løp etter for å få sine merker. Fra starten i 1997 vokste vi sakte men sikkert ? og flere nye ansatte kom til. Det har ikke vært mål om å bli største mulig, og etter 10 år var det 8 ansatte ? som det fortsatt i dag.

Skilt og dekor

Skilt og dekor er en viktig del av bedriftens profilering. Vi har egne produksjonsfasiliteter som gjør oss konkurransedyktige og sikrer at vi kan levere høy kvalitet til riktig pris og samtidig kan tilby kort leveringstid.

Bildekor og helfoliering

LOGODEKOR
Bildekor er den mest synlige og effektfulle markedskanal sett i forhold til kostnad. Vis frem logo, produkter eller tjenester på din bilpark.

HELFOLIERING
Visste du at ETC er blant de første som startet med helfoliering i Norge? Ønsker du ny farge på din bil? Skap et nytt utseende med helfoliering. Folien beskytter i tillegg lakken mot steinsprut og riper.

BESKYTTELSE
Vi kan også montere en transparent beskyttelsesfolie utsatte steder på din bil. Folien kan om ønskelig også legges på store flater som panser, tak og støtfangere. Folien beskytter mot riper, steinsprut og slitasje samt beskytter lakken. Dersom du får riper i overflaten på folien så forsvinner disse bare ved varmen fra solen eller skylling med varmt vann.

Profilprodukter og reklameartikler

Profileringsprodukter og reklameartikler er produkter som er merket med firmanavn, logo eller varemerke. Dette blir ofte brukt i forbindelse med messer, kampanjer eller andre aktiviteter for å øke eksponeringen til et firma, produkt eller budskap. Vi opererer ikke som en vanlig hyllebutikk med et begrenset utvalg, men har samlet høykvalitetsprodukter for alle behov fra nøye utvalgte leverandører og produsenter.

Firmagaver

Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller bare som en takk for god innsats. Vi tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter. Bestill via nettbutikken vår, eller kontakt oss for forslag på gaver som passer den ønsker og behov.

Profil- og arbeidsklær

Profilklær er klær som benyttes for profilering av en bedrifts navn eller varemerke, for å forsterke identitet og øke eksponering. Vi tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og verneutstyr, tøy til horecamarkedet, service og handel, sykehus, apotek og generell uniformsbekledning.
Størsteparten av våre bestillinger er ferdigproduserte klær som bearbeides lokalt med transfer, silketrykk, broderi, etc. Men vi leverer også profilklær som er designet og produsert spesielt for din bedrift, etter egne behov og ønsker.

Få deres helt egen nettbutikk

Hos oss kan bedriften deres få deres helt egen nettbutikk. Her kan de ansatte handle egne profilprodukter, samt at avdelingene på en enkel måte kan hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår dere med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.

Korte fakta

Alt innen reklame
Ta kontakt med oss for forslag til skilt, dekor, trykksaker eller profilprodukter.
Oppstart
1997
Totalomsetning
ETC: 14 MNOK - og vi er medlem i GOSH-kjeden.
Årsverk
ETC har 8 ansatte
Ta kontakt med oss :-)