Stockholm scarf

Velg Variant

Stockholm scarf

Stockholm skjerfet er inspirert av den vakre skandinaviske hovedstaden og byens flotte skyline. Designet er et underspilt rutemønster og skjerfet kommer i syv lekre farger. Det kan bæres av både menn og kvinner og er vevd i den mest vidunderlig myke baby alpakkaull.

Skjerfet er vevd av fantastisk myk og bærekraftig baby alpakkaull. Å veve tekstiler av alpakkaull er en tradisjon i Peru, som går helt tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre. Skjerfet nupper minimalt og bevarer det flotte uttrykket i mange år fremover. I skjerfet er det benyttet 100% bærekraftig baby alpakkaull som er den fineste sortering av alpakkaull. Bedre kan det ikke bli. Elvang er fair trade sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for at skjerfet er fremstilt under rette forhold for miljø, mennesker og dyr.

Materiale: 100% baby alpakkaull
Vekt: ca. 170 gram
Str.: 50x200 cm

Kan vaskes på uldprogram ved 30 grader


Pris 900,00 kr

Antall


Produktfarge

Army


Pris: kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Stockholm scarf
stk.

   9533 6000
   post@etc.noElvang Denmark

Elvang Denmark er et dansk designfirma som spesialiserer seg i eksklusive stoffer laget av alpakkaull.

Elvang representerer det beste fra begge verdener: den peruanske tradisjonen for å produsere eksklusive alpakka-ulltekstiler og skandinavisk design basert på prinsippene for etisk handel.

Elvang er et garantert rettferdig medlem av World Fair Trade Organization (WFTO).


Vis samtlige produkter fra Elvang Denmark
Artikkelnummer 40014-Army
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.