Helfoliering

Velg Variant

Helfoliering

Vi kan foliere bilen din i akkurat den fargen du ønsker. Prisen må beregnes i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt med oss for å få nøyaktig pris samt for å se fargeutvalg. Du kan beregne ca kr. 22.500 - kr. 28.500,- + mva.
Visste du at ETC er blant de første som startet med helfoliering i Norge? Ønsker du ny farge på din bil? Skap et nytt utseende med helfoliering. Folien beskytter i tillegg lakken mot steinsprut og riper.

Generell info om helfoliering:
Helfoliering er mer og mer vanlig for å skifte farge eller skape profilfarger på kjøretøy. Vi har helfoliert biler/fasader etc de seneste 20 årene.
Folie er ikke erstatning for lakk og det er mulig å se at bilen har annen farge når man åpner dører / ser ned ved lister etc.
Enkelte skjøter i folie kan forekomme. Folien legges over profiler og åpninger, og kuttes på disse plasser.
Det er normalt at folie kan løfte seg fra underlaget enkelte plasser (spesielt i dype profiler og langs avslutninger). Det er normalt at folien kan få strekkmerker i overflate.
Da lakk på biler er av forskjellig kvalitet tar vi ikke ansvar for evt lakkskader/lakk som slipper ved foliefjerning.
Det anbefales at bilen kommer inn til oss for inspeksjon senest 1,5 uke etter ferdigstillelse. Evt. utbedring etter denne tid er ikke dekket av garanti.
NB: Vi kan ikke ta ansvare for evt skader på gummipakninger.
Utbedring må gjøres i våre lokaler. ETC dekker ikke frakt av kjøretøy inn til våre lokaler.


Pris 22500,00 kr

AntallPris: kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Helfoliering
stk.

   9533 6000
   post@etc.noArtikkelnummer HEL-1
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.